címlap

 


Cégünk rugalmas, személyre szabott logisztikai szolgáltatásai megoldást nyújtanak a legkedvezőbb szállítási útvonalra, hogy árujuk gyorsan, megbízhatóan, háztól-házig célba érjen a legtávolabbi országokba is. A folyamatokat egy kézben tartva koordináljuk az áruk speciális csomagolását, szükséges dokumentációk beszerzését, vámkezelések teljes körű lebonyolítását, a légi, hajós és közúti fuvarozó társaságokkal és partnerirodákkal való kapcsolattartást annak érdekében, hogy az áru a mindenkori előírásoknak megfelelően és az Ön igényei szerint a kért határidőn belül célba érjen. Figyelemmel kísérjük az áru útját az árufelvételtől a kiszállításig , miközben Ön folyamatos tájékoztatást kap a küldeménye aktuális státuszáról.

Tudjuk, hogy Ügyfeleink sikere és megelégedésének kulcsa nem csupán a nyújtott szolgáltatásainkban rejlik. A Kollégák több, mint 15 éves szakmai tapasztalata és Ügyfélközpontú szemléletünk is hozzájárul ahhoz, hogy Ön úgy érezhesse, az ITS Logistics Hungary Kft nem csupán egy szállítmányozó, hanem az Ön Logisztikai Partnere, az Ön egyedi igényeire szabva!
Bízza ránk küldeményeit és mi eljuttatjuk a kiválasztott címre úgy, ahogy a legoptimálisabb Önöknek!

Általános információ légi szállításról:
Telefon: 06-21-300-7239 vagy 06-30-846-4023
air@itslogistics.hu

Általános információ tengeri szállításról:
Telefon: 06-21-300-7239 vagy 06-30-721-9893
sea@itslogistics.hu

Általános információ közúti szállításról:
Telefon: 06-21-300-7239 vagy 06-30-789-4840
road@itslogistics.hu

Teljes körű megoldások légi import-export
szállítási feladataikra

Minden cégnek más igénye van logisztikai feladataik lebonyolításához, így Önöknek is. Az ITS Logistics Hungary Kft. rugalmas, személyre szabott légi szállítási szolgáltatása megoldást nyújt a legkedvezőbb szállítási útvonalra, hogy árujuk gyorsan, megbízhatóan háztól-házig célba érjen a legtávolabbi országokban is.

Bármikor indíthatják küldeményeiket, szállítási tanácsadásunkkal állunk rendelkezésükre a legkedvezőbb útvonal, a leggyorsabb szállítási mód vagy a leggazdaságosabb légi szállítás kiválasztásában.

Az elérhető összes légitársasággal kapcsolatban állunk, több száz partneriroda garantálja Önöknek a megbízható és pontos szállítást világszerte import-export esetén egyaránt. Keressenek minket bizalommal légi szállítási feladataikkal. Munkatársunk egy rövid igényfelmérés után segít kiválasztani az elképzeléseiknek leginkább megfelelő útvonalat.

Persze munkánk itt nem ér véget, hiszen a ránk bízott küldeményeiket hálózatunkon belül a szállítási címig figyelemmel kísérjük. A személyes odafigyelés az erősségünk. Ennek alapja a folyamatos kapcsolattartás légitársaságokkal, hivatalokkal, partnerirodáinkkal, így tájékoztatjuk Önöket naprakész információkkal a küldeményeik helyzetéről. Bízzák ránk küldeményeiket és mi eljuttatjuk a kiválasztott címre úgy, ahogy az a legoptimálisabb Önöknek!

Szolgáltatások

 • Légi szállítás import/export esetén háztól-házig
 • Optimális útvonal kiválasztása
 • Nagy terjedelmű áruszállítás
 • Charter járatok
 • Igény esetén kombinált „Sea-and-Air” szállítás Megalakulásunk óta mindig igyekeztünk Ügyfeleinknek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani figyelembe véve a költségeket és a szállítás gyorsaságát. Ezért vezettük be Sea and Air fuvarozási megoldásunkat, ami a tengeri és légi fuvaroztatás kombinációja.
  Sea & Air szállítási mód egyszerre nyújt jó tranzitidőt és kedvező díjakat.
  Mit is jelent ez?
  A Sea And Air szállítás két fuvarozási mód kombinációja – a gazdaságos tengeri szállítás összekapcsolása a villámgyors légi fuvaroztatással
  Önök küldeményét tengeri úton indítjuk el Távol-Kelet főbb kikötőjeiből egy kijelölt tranzit pontra ahonnan légi úton megy tovább a végső célállomás felé
  Ennek eredményeképpen a tranzit idő jelentősen lecsökken a tengeri szállításhoz képest és a fuvarköltség is nagymértékben kedvezőbb lesz mint a légi szállítás díja
  A Sea And Air megoldás gyorsabb minden hajónál és olcsóbb az összes légitársaságnál!
  Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket kérem, keressenek ismert elérhetőségeinken. REMÉLJÜK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL HOZZÁJÁRULHATUNK AHHOZ, HOGY ÜGYFELEIKET MINÉL KEVÉSBÉ TERHELJE A SZÁLLÍTMÁNYOZÁS DÍJA !
 • Árufelvétel / Házhozszállítás
 • Raktározás
 • Kezességvállalás
 • Vámkezelés világszerte
 • IT’S SPECIAL az extra sürgős, nagy értékű áruk esetén
 • POD (Proof Of Delivery – átvételi elismervény visszajuttatása)
 • Szállítmánybiztosítás kedvező feltételekkel Az áruszállítás esetén minden érintett lehető legnagyobb gondossággal jár el és vigyázz az Önök árujára, de a hosszú út során rengeteg előre nem kiszámítható és befolyásolható esemény történhet. Az esetlegesen felmerülő kár kivédhető! Irodánknál küldeményeikre minden szállítási módban, igény esetén teljes körű szállítmánybiztosítás is köthető. Ennek díjáról az ügyfél kérésére ügyintézőink adnak teljes körű információt.
 • Internetes árukövetés

Teljes körű megoldások import-export tengeri szállítási feladataikra

Minden cégnek más igénye van logisztikai feladataik lebonyolításához, így Önöknek is. Az ITS Logistics Hungary Kft. rugalmas, személyre szabott tengeri szállítási szolgáltatása megoldást nyújt a legkedvezőbb útvonal kiválasztásában, hogy árujuk gazdaságosan, megbízhatóan háztól-házig célba érjen a legtávolabbi országokban is.

Állunk rendelkezésükre heti indítású teljes- és gyűjtő konténeres megoldásainkkal küldeményeik leggazdaságosabb szállítási útvonalának kiválasztásában. Keressék irodánkat bizalommal és ingyenes tanácsadásunkkal segítünk kiválasztani a leggyorsabb hajózási útvonalat vagy a leggazdaságosabb gyűjtő szállítást.

Kapcsolatban állunk a világ valamennyi vezető hajóstársaságával, illetve több száz partneriroda garantálja Önöknek a megbízható és pontos szállítást világszerte import-export esetén egyaránt.
Keressenek minket bizalommal tengeri szállítási feladataikkal. Munkatársunk egy rövid igény felmérés után segít kiválasztani az elképzeléseiknek leginkább megfelelő tengeri szállítási útvonalat.

Gyűjtő szállítások esetén megoldást kínálunk direkt gyűjtő szállításra, mely azt jelenti, hogy az USA és a Távol-Kelet főbb kikötőiből közvetlenül Budapestre érkezik a tengeri konténer és itt történik meg a konténernyitás. Ezen szolgáltatásunk kedvező díjak mellett biztosítja a rövid tranzit időt és a legmagasabb árubiztonságot. Természetesen van megoldásunk hamburgi és koperi átrakásos szállításra is, biztosítva az igény szerint felmerülő első EU kikötőben történő vámkezelés lebonyolítását is.

Bízzák ránk küldeményeiket és mi eljuttatjuk a kiválasztott címre úgy, ahogy a leggazdaságosabb Önöknek!

Szolgáltatásaink:

 • LCL – heti gyűjtőszállítmányok a világ legtöbb kikötőjéből / kikötőjébe Amennyiben Önnek pár köbméternyi áruja lenne és szeretné tengeri szállítással, gazdaságosan elszállítani, akkor keressen minket bizalommal! Heti gyűjtő elhajózásokkal állunk rendelkezésére világ főbb kikötőiből, gyors tranzittal, kedvező árak mellett.
 • FCL – komplett konténer szállítmányok szervezése import-export esetén egyaránt. Amennyiben Önnek teljes konténer áruja lenne és szeretné tengeri szállítással, gazdaságosan elszállítani, akkor keressen minket bizalommal! Vezető hajós társaságokkal kötött szerződéseinknek köszönhetően heti elhajózásokkal, fix helyekkel állunk rendelkezésére világ főbb kikötőiből, gyors tranzit idővel, kedvező árak mellett.
 • Heti indítások USA, Dél-Amerika, Távol-Kelet és Közel-Kelet kikötőiből LCL / FCL szállítások esetén
 • Helyi ügyintézés, kiszállítás, vámkezelés az egész világra kiterjedő partnerhálózaton keresztül
 • Hűtőkonténeres szállítás
 • Speciális konténer szállítás (high cube, flat rack, open top)
 • Szállítmányozási megoldások túlméretes szállítások esetén
 • Belföldi be- és kiszállítás
 • Vámkezelés európai kikötőbe történő érkezéskor
 • Tengerálló csomagolás
 • Szállítmánybiztosítás ALL RISK biztosítással Az áruszállítás esetén minden érintett lehető legnagyobb gondossággal jár el és vigyázz az Önök árujára, de a hosszú út során rengeteg előre nem kiszámítható és befolyásolható esemény történhet. Az esetlegesen felmerülő kár kivédhető! Irodánknál küldeményeikre minden szállítási módban, igény esetén teljes körű szállítmánybiztosítás is köthető. Ennek díjáról az ügyfél kérésére ügyintézőink adnak teljes körű információt.

Konténer méretek

TELJES KÖRŰ MEGOLDÁSOK IMPORT-EXPORT KÖZÚTI SZÁLLÍTÁSI FELADATAIKRA

Minden cégnek más igénye van logisztikai feladataik lebonyolításához, így Önöknek is. Az ITS Logistics Hungary Kft. rugalmas, személyre szabott közúti áruszállítási szolgáltatása megoldást nyújt a leggyorsabb vagy a leggazdaságosabb útvonal kiválasztásában, hogy árujuk gyorsan, gazdaságosan háztól-házig célba érjen bárhova Európán belül.

Állunk rendelkezésükre megbízható és gazdaságos közúti részrakományos, illetve rugalmas és gyors teljes autós szállítások lebonyolításában, akár egy paletta, akár 24 tonnás teljes kamionos fuvaroztatás esetén is. Több száz fuvareszköz áll rendelkezésünkre, melyek garantálják Önöknek a megbízható és pontos szállítást import-export esetén egyaránt. Keressenek minket bizalommal közúti rész- és teljes kamionos szállítási feladataikkal. Munkatársunk egy rövid igényfelmérés után segít kiválasztani az elvárásaiknak leginkább megfelelő szállítási módot, figyelembe véve az érkezési határidőt, illetve a költségeket.

Bízzák ránk küldeményeiket és mi a leggazdaságosabban eljuttatjuk a kiválasztott címre!

Szolgáltatásaink:

TELJES KÖRŰ VÁMÜGYINTÉZÉS

Ahány cég, annyi fajta termék, melyeket Partnereink világszerte importálnak, exportálnak. Ebből adódik, hogy minden egyes vámkezelésre más szabályok, követelmények, előírások vonatkoznak. Ezek között segítenek eligazodni partner vámügynökségeink képzett és tapasztalt vámügyintézői, így biztosítva Önöknek a rugalmas, személyre szabott, hatékony vámügyintézést.

Nemzetközi hálózatunk a garancia a teljes körű biztonságra, melynek köszönhetően eligazítást nyújtunk világszerte a különböző vámszabályokban annak érdekében, hogy zökkenőmentesen
kereskedhessenek partnereikkel.

Bármely vámszolgáltatással kapcsolatban állunk szíves rendelkezésükre.

 • Szabadforgalomba helyezés
 • Igény esetén közvetett vámkezelés, a cégük ÁFA fizetésének könnyítése érdekében
 • Export vámügyintézés
 • Vámáru továbbítás
 • Vám garancia ügyintézés
 • VPID szám kiváltás
 • Import vámkezelés magyar cégeknek európai kikötőkben, mint például Koper, Hamburg, Bremerhaven és Trieste
 • ATA Carnet beszerzése, érkeztetése

CSOMAGOLÁSI szolgáltatásaink

A szállítás nagyon fontos eleme a csomagolás, mely megvédi küldeményeiket a fuvarozás során.
Cégünk vállalja küldeményeik szakszerű csomagolását annak érdekében, hogy ellenálljon az út folyamán előforduló külső hatásoknak (időjárás, rakodás, stb).

Tengeri szállítások esetén különösen fontos a megfelelő csomagolás: igény szerint megoldjuk a korrózióvédő vákuumcsomagolást, hogy „tengerállóvá” tegyük küldeményeiket. Kollégáinknak nem okoz gondot áruik konténerben való megfelelő rögzítése az esetleges sérülések elkerülése érdekében: hevederek, felfújható zsákok, ékek állnak rendelkezésre.

Keressenek minket hűtős, veszélyes és egyéb speciális áruk csomagolásának kivitelezésében is.

IT’S time

Autóipari, high-tech, elektronikai, olaj és gáz, film és zene, repülőgép, speciális ipari termelő cégeknek és beszállítóiknak speciális szerviz csomagot fejlesztettünk ki IT’S SPECIAL néven. Cégünk prémium terméke, olyan szolgáltatáscsomagot takar, melynek keretein belül kínálunk megoldást ügyfeleinknek időérzékeny vagy nagy értékű áruik eljuttatására bárhova a világon. Irodánk megkeresése után perceken belül megvizsgáljuk a lehetőségeket és a legmegfelelőbb szállítási módot kínáljuk annak érdekében, hogy a legrövidebb határidővel a rendeltetési helyére szállítsuk a küldeményt függetlenül annak méretétől és súlyától. Szolgáltatásaink között szerepel azonnali charter gép szervezés; expressz vámkezelés munkaidőn túl (hétvégén is); hand-carry / fedélzeti futár szállítások a világ összes országában háztól-házig import-export esetén; expressz furgonok és dobozos, GPS nyomkövetővel ellátott, két sofőrös tehergépjárművek indítása a nagy értékű, időablakos szállítások lebonyolításához.

Ezt a lehetőséget általában ipari termelő cégek, gyártók veszik igénybe, hiszen az alkatrészhiányból eredő termeléskiesés és az abból eredő veszteség elkerülhető a IT’S SPECIAL-nek köszönhetően.

IT’S SPECIAL (Speciális expressz megoldások személyre szabottan)

 • JUST-IN-TIME express megoldások furgonnal vagy nagyobb mennyiség esetén 2 sofőrrel, GPS támogatással
 • Charter szervezés
 • Extra sürgős küldemények személyes szállítása repülőgépen (hand-carry)
 • Nagy értékű áruk szállítása akár fegyveres kísérettel
 • Munkaidőn túli vámkezelés akár hétvégén is teljes körű, gyors import / export vámügyintézés

IT’S MOVING

Külföldre költözik, vagy szeretne Magyarországra költözni? Kiállításra, vagy konferenciára szeretné termékét eljuttatni és utána visszahozni? Partner iroda hálózatunk világszerte áll rendelkezésükre annak érdekében, hogy a költözés zökkenőmentesen történjen meg.Személyes ingóságaik csomagolásában, rakodásában, vámkezelésében, szállítás lebonyolításában állunk rendelkezésükre és levesszük a költözés problémáját vállukról. Segítünk személyes ingóságait elszállítani a világ bármely pontjára háztól-házig az Önök igényei szerint.Szolgáltatásaink:

 • Igény felmérés
 • Csomagolás
 • Csomagoló anyag biztosítása
 • Rakodás profi költöztetőkkel
 • Vámkezelés
 • Házig történő szállítás a leggazdaságosabb módon
 • Kicsomagolás
 • Eligazítás a költözési hely lokális szabályai között
 • ATA Carnet ügyintézés
 • Kiállítás logisztika

IT’S ACTION!

Cégünk világszerte több száz partner irodával áll rendelkezésükre a háztól-házig történő szállításban akár légi, tengeri vagy közúti szállítások esetén akár film iparban felmerülő igényeket is tudjuk teljesíteni expressz, személyre szabott szolgáltatásunkkal. Ezen területen szerzett tapasztalatunk és nemzetközi hálózatunk segítségével azonnali szállításokat tudunk megvalósítani. Dedikált kapcsolattartónk és 24/7 időszaki elérhetőségünk garancia a gyors és pontos kiszállításra akár a forgatás helyszínére is.Szolgáltatásaink:

 • Teljes körű vámkezelés akár munkaidőn túl is
 • Házig történő szállítás a leggyorsabb módon
 • Eligazítás a forgatási hely lokális szabályai között
 • ATA Carnet ügyintézés
 • Csomagolás
 • Csomagoló anyag biztosítása
 • Rakodás profi költöztetőkkel
 • Film logisztika